Jävligt roligt....

Jah hittade ett gammalt klipp på YouTube som jag bara måste dela med mig till er alla som läser min blogg. Och gillar man Tina Nordström, så kommer ni att älska henne mer nu.

Klicka här YouTube ni kommer att skratta...jag lovar.


Nattugglan

Helt ärligt..........Savannah har blivit förkyld och fått en jätte trevlig hosta på köpet. Helt täppt i kranen är hon också, så när man ska servera lite välling på nattkvisten så kämpar hon som en idiot för att äta upp den =(. Vi har gett henne näsdroppar, men kunde lika gärna fått vatten. Det hjälper helt ärligt inte så värst mycket med Nezeril. Men men......

Jag vill också då tillägga att jag har sprungit som en gnu fram och tillbaka till barnens rum för att Savannah gnäller, men det kan man ju förstå. Det är ju ganska viktigt att kunna andas, men i alla fall så har jag just nu kl: 01.57 gått över min trötthet. Så jag tänkte jag kunde göra ett litet inlägg här nu....och så blev det.

Här kommer en liten bild på hur jag känner mig just nu......som en Nattuggla.


Nokia 5800 Expressmusic

Äntligen har jag kunnat köpa mig en ny mobil, den gamla funkade inte särskilt bra måste jag ju säga. Så igår hämtade jag ut min nya Nokia på ICA Nöbbelöv.


Den är helt perfekt till mig. Det är 8Gb minne i den så man kan lägga in mycket musik och även en film om man vill det. Plus att jag har lärt mig hur man kan lägga in film eller musik klipp från YouTube........

Så man har lite att pilla med och det är nästan halva nöjet med en ny mobil, tycker jag i alla fall. Jag har en sådan som är på bilden för det finns även en som är blå på sidan också men som vanligt så var den ju slut. Det finns tre arbetskamrater som har den också. Jag ville ha den blåa för man vill ju inte ha som alla andra. Men som sagt med min tur gällande detta så fanns den blåa inte så klart.

Dagens aktiviteter blir nog en tur ner på stan och kolla lite loppis tror jag, kan kanske fynda lite där.........man vet ju aldrig.

Jobbet....

Ja då har man jobbat i 3 dagar nu, efter 8 veckors ledighet. Varav 7 har barnen varit hemma och härjat runt i hemmet. Måste säga att det har varit jävligt roligt men även påfrestande att vara hemma så länge och försöka underhålla barnen. Så min semester började nog egentligen som sagt för 3 dagar sen.

Det var skönt att komma tillbaka till jobbgrabbarna, ja....vi är bara grabbar där. Det var samma skämt som vanligt men vi har en rätt så sjuk humor, så våra skämt dör väl aldrig riktigt ut i heller. Mycket slag under bältet skämt blir det, man kan nog säga att vi mobbar varandra lite men det är på en schysst nivå. Vem som helst hade nog inte passat in hos oss, det kräva att man är lite rubbad.Så ska man jobba på mitt jobb ska man inte vara känslig för lite terror.

Vi har ju som alla andra haft folk som börjat hos oss men slutat för dom har väl inte riktigt passat in, för kan man inte ta lite skämt så får man nog söka jobb någon annanstans.

Man on fire

Har precis kollat på en riktigt bra film, har sett den innan men helt klart sevärd flera gånger. Denzel gör utan tvekan en av sina bästa roller i denna film. Han ligger på min 10 i topp lista av skådisar.Nog snackat om film nu. Imorgon åker jag och frugan upp till Göteborg för att träffa våra kära vänner som var här nere och hälsade på oss i förra veckan, nu är det vår tur att åka till dom och vi blir barnlediga också.

Det ska tydligen vara en festival där uppe. Vi fick höra (kommer inte ihåg var) att Europe skulle uppträda, och vem fan vill inte höra It´s the final countdown live. Alla killar har nog haft dom som idoler på 80-talet, jag vet att jag hade det i alla fall.
Detta sker på fredagen, sen på lördagen ska vi åka till killens (Anders) föräldrar och lämna deras dotter Anna. Dom bor ute på skärgården så vi ska åka lite båt också. Även få oss en liten runda på spårvagnarna.

Och jag som precis har lovat att börja blogga mer igen, kan inte säga mer än att jag kommer hem på söndag så då får det bli ett litet inlägg om helgens bravader, för några pilsner blir det ju i alla fall.

Ha en trevlig helg alla ni där ute..........

Skärpning......

Jag ska helt klart börja att skärpa mig med bloggandet. Har som jag sa innan spelat mycket dataspel, men det ska bli ändring på detta nu, det lovar jag. Och förresten så har ju min fruga varit här och lovet det också.

Denna bild jag nu lagt in heter faktiskt skärpning på Google.....=)Så nu har jag lovat er alla, ni som nu läser min blogg. Att det ska ske en förändring oc hdet är NU........

Gästinlägg

Idag fick jag, frun, äran att skriva ett gästinlägg i Henrics blogg. Det är ju som ni ser lite dålig uppdatering här inne och tro mig att han fått pikar för det. Men det drar snart igång igen. Snart smäller det till!


Henric har semester...

I dag gjorde Henric bort sig en aning, vi går inte in djupare på detta men det gav mig ett gott skratt, ett riktigt ärligt skratt. Men nu innan nattimmen blev jag förlåten för mitt hysteriska skratt och Henric blev lycklig.

Om bara två dagar, ja det kan man ju skriva nu eftersom det är ny dag,  lämnar vi barnen för att själva åka och njuta av Göteborg och goda vänner. Vi ska se Europe spela, vi ska åka båt i skärgården och ha det riktigt riktigt roligt. Vi längtar enormt.

När jag ändå har chansen så tänkte jag ju tips er om MIN blogg, som för övrigt uppdateras ofta. Kika in på
http://cheeky.webblogg.se eller om det passar bättre www.cheeky.nu .

Ha de gutt.
Kram Rebecca

Luftmadrassen påfylld

Idag kom våra kära gäster hit från göteborg, helt underbara människor. Damen heter Ingela och herren Anders med deras två små barn Anna och Arvid. Dagens aktiviteter har varit inomhus tack vare det jättefina ösregnet. Men man ska ju inte klaga det kunde ju faktiskt regnat inne.

Imorgon ska vi förhoppningsvis grilla om vädret tillåter det, annars så slår vi nog till med Skattkammarön. Med våra tur så regnar det nog imorgon också, men det är bara att bita ihop.

Ikväll blir det i alla fall lite onyttigt som godis, chips, ostbågar och ostbricka.........men man lever bara en gång. Så gästerna har fått låna vårat sovrum och barnen har sitt eget men jag och frugan ska sova i vardagsrummet, naturligtvis så åkte ju jag på att sova på luftmadrassen.Men det kunde vara värre, jag kunde ju fått toaletten istället ju.

Nu ska vi ägna oss åt lite tv så länge. Blir nog en film senare ikväll.....skräck hoppas jag....MUHAHAHAHAHAHA.....

Min fiende

Nu när man har varit hemma i 6 veckor varav 5 med barnen, så börjar man bli lite trött måste jag nog säga. Det är jätteskoj att få en så kallad långtidsperiod med barnen, men dom är fan krävande. Men det är normalt för dom. Är man van vid att gå på dagis så blir man underhållen nästan hela tiden med alla kompisar och lekar. Nog om detta nu.

"Min fiende"....vad menar jag med det? Jo jag menar att tröttheten är min värsta fiende just nu. Jag kan ju inte säga direkt att jag har varit ledig eller kalla det semester, utan jag har bara inte varit på jobbet. En dag hittills kan jag tycka varit semester för mig. Och det var när min kära fru var på mamma bloggalan i gtb och barnen var hos våra föräldrar, då.....ja då var jag helt jävla ledig =).

Ska sluta gnälla nu, men måste bara få skriva av mig lite i alla fall. Här kommer det en liten bild som man nog skulle kunna säga är jag men i en tecknad version.RSS 2.0